torsdag den 28. februar 2013

Syv og tredive sekskanter tættere på målet


Jeg er ret vild med garn med lange farveskift. Til nogen ting.

Hexipuffs for eksempel.


The beekeepers Quilt


Når farveskiftene er lange, giver et enkelt nøgle garn en bunke puffs, som stort set alle er forskellige. Samme farveholdning, men enkeltvis ikke ens.

Gennem måneder har jeg strikket puffs af et nøgle Hjerte Kunstgarn. I blå og grønne toner. I aftes kunne jeg strikke den sidste, konstatere at hundrede gram garn giver syvogtredive sekskanter, og glæde mig over at med den mængde, er tæppet tæt på at se en afslutning.

Pludselig mangler jeg bare fjorten puffs, så er målet nået.

Fjorten! Det er altså ikke ret mange.

Derefter venter sammensyningen. Som nok skal tage tid.


The beekeepers Quilt


Eller måske lidt broderi på en del af de små dimser. Det havde jeg egentlig ikke tænkt mig, men en enkelt blomst eller to eller fem, kunne godt gå hen og blive lidt hyggeligt.

Men først de sidste fjorten.

Som må vente lidt.

Jeg har nemlig noget garn, der passer perfekt. Men garnet er øremærket sokker til Anders. Jeg skal bare bruge resterne til de sidste puffs.

Så nu slår jeg op til et par sokker...


The beekeepers Quilt

8 kommentarer:

 1. Det kan godt være at du ikke synes at 14 er mange, men for mig ville det været et endeløse projekt :-) Jeg vil dig gerne strikke, er bare ikke særlig god til det, måske et par sokker eller sådan noget. :-)

  Er spændt på at se det færdige tæppe, for jeg har lidt svært ved at forestille mig det.

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, jeg er også spændt, selvom jeg har en rimelig klar ide om hvordan det ender.

   I forhold til de sidste fjorten, så synes jeg ikke det er mange i forhold til de knap syvhunderede jeg skal bruge. Men der kommer stadig til at gå et godt stykke tid, før de er klar :)

   Slet
 2. Det er altså et fantastisk projekt, du har gang i der. Det bliver spændende at se det endelige resultat på et eller andet tidspunkt. Synes også du har den helt rette indstilling - nemlig at det tager den tid det tager. Overvejer faktisk lidt selv at gå igang. Men 700!!! Pust-støn :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Dorthe, jeg tror det bliver et forfærdeligt projekt, hvis ikke det må tage den tid, det tager. Jeg strikker stadig kun på det, når jeg ikke er hjemme, sidder i toget, i korte pauser eller hvad det kan være.

   Syvhundrede er mange, og jeg egentlig lidt overrasket over at være ved at nå i mål. Måske er det derfor jeg pludselig får lyst til at brodere de der blomster på nogen af dem, som det originale tæppe også har, men som jeg valgte fra til at starte med :)

   Slet
 3. Wauh det er jo vildt. Men kan sagtens forestille mig at det næsten må blive en blå bølge når det bliver syet sammen. Er spændt på resultatet :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Nola, jeg bliver mere og mere glad for, at jeg valgte et farvetema, da jeg startede :)

   Slet
 4. Jeg synes det er helt vildt, at du har lavet så mange! De blå-grønne er rigtig fine.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det synes jeg også Christunte :)

   Slet