onsdag den 6. februar 2013

Ovenpå igen


To dage på langs har gjort underværker. I morgen er jeg klar til endnu en arbejdsdag. Heldigt nok, for i morgen skal vi ikke kun på tur, vi skal også sige goddag til den nye skoleleder.


Daniel på vej


Jeg har sovet en hel masse. Jeg har siddet i sofahjørnet og set tv uden den store kritik. Jeg har strikket en smule. Og så har jeg fundet maling og billederne frem, som har stået i skammekrogen de sidste tre et halvt år.

Det var længe. Meget længere end jeg egentlig troede. Men nu er de fremme igen.


Daniel på vej


Dengang jeg startede var målet at male et billede af hver af os alle fire. Jeg nåede aldrig længere end til Anders og Emilie. Nu er Daniel godt på vej, og jeg håber at holde fanen højt længe nok til også at færdiggøre mig selv.

Faktisk har det ikke taget lang tid at få styr på Daniel. Skræmmende kort tid faktisk. Jeg vil ikke sætte tid på hvornår de to resterende billeder bliver færdige. Min erfaring siger mig, at det hurtigt kan blive en dum ide.

Men lige nu er det sjovt.


Daniel på vej

10 kommentarer:

 1. Det ser godt ud. Glæder mig til at se det færdige resultat.

  SvarSlet
  Svar
  1. Frederikke, jeg synes det er vildt sjovt, at se det vokse frem :)

   Slet
 2. Svar
  1. Endnu er det langtfra færdigt, Madame :)

   Slet
 3. WAUW, det ser jo allerede super godt ud. Tre år, er altså lang tid Pernille og specielt fordi du jo åbenlyst har et kæmpe talent. Glæder mig til at se det færdige resultat. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak, Catarina.
   Tre år er lang tid, og det sjove er, at mens billederne af både Emilie og Anders stadig ligner rigtig godt, er Daniel vokset rigtig meget siden. Det bliver en meget ung udgave af ham, jeg får lavet :)

   Slet
 4. Super fede billeder. Til min billedkunst eksamen lavede jeg det samme 3 stk af vores børn og så vores bryllupsbillede. Jeg lavede dem dog i 4 neon/klare farver. Det skulle være total Andy Warhol de blev faktisk ret ok, men de vilde farver var ikke lige min stil så de står stadig i et hjørne. Planen er at male dem over engang. Nu fik jeg pludselig lyst...... Men jeg venter til en varm forårs eller sommer dag, hvor jeg kan sidde med dem udenfor.

  Kh

  Ulla

  SvarSlet
  Svar
  1. Ulla, det lyder ret vildt med neonfarver. Men også lidt cool. Selvfølgelig skal du male dem over, det er synd de bare står i et hjørne. De skal da frem og ud i lyset :)

   Slet
 5. Du kan bare ikke sidde og se ud i lufte- du har altid gang i noget :)
  Godt du er frisk igen !

  SvarSlet
  Svar
  1. Losarinas mor, du har ret. Jeg duer ikke til at sidde helt stille :)

   Slet