onsdag den 9. december 2009

Bunker


bunker

Jeg er ved at rydde op i monsterskabet. Skabet der samler på bunker. Bunker af papirer, ufærdige projekter og alskens umuligheder, der ingen andre steder har at være.

Alt det umulige har fundet nye pladser – næsten – for en stor del er den nye plads blandt affaldet, og det er bare skønt. De ufærdige projekter er skrottet og endelig er jeg nået gennem bunken af papirer. Kontoudskrifter, lønsedler, kursusbeviser, betalingsoversigter i den ene rudekuvert efter den anden. Alt er ordnet og arkiveret i rette mapper, en stor del er endda samlet til udsmidning. Mapperne er renset for alt ældre end tre eller fem eller mange år og tilbage ligger kun en lille bunke af alt det udefinerbare, der skal i andre mapper eller andre steder eller finde nye pladser i nye skabe og skuffer, for der er ikke længere plads i monsterskabet – håndklæderne har taget magten.

Jeg er ikke helt færdig, der mangler stadig hylden med alle billederne. En hel hylde i en meters bredde – fyldt med billeder og det der ligner. Jeg aner ikke hvor jeg skal begynde, men begynde skal jeg… spørgsmålet kan så blive, om det bliver i dag.

Spørgsmålet er også om alle de gamle papirer energi- og miljørigtigt skal smides i papirgenbrugscontaineren eller om vi skal lave et stort bål på altanen…

Hmmm - Det sidste duer vist ikke!

4 kommentarer:

  1. Pyha, jeg har gemt mine bunker i en kommode og jeg behøver ikke åbne skufferne ;o)

    God arbejdslyst.

    SvarSlet
  2. Nej det går vist ikke med sådan et lille bål på altanen - men det er dælme fristende :-)
    Her laves også bunker - alt for mange og alt for store. Er faktisk igang med et projekt magen til dit - dog kun omkring strikkeopskrifter mv. De ligger i en stor kasse, og skal nu sættes i orden. Tænk at man har så meget! Så det skal jeg 'hygge' mig med idag :-)
    Dejlig onsdag til dig.

    KH Gittemay

    SvarSlet
  3. Du må føle dig så godt tilfreds nu !

    SvarSlet
  4. Mette b, nej hold du hellere skuffen lukket :)

    Gittemay, jeg tror sådan nogle bunker har det med at formere sig. Håber du har hygget dig med dit projekt :)

    Losarinas mor, det gør jeg :)

    SvarSlet