lørdag den 12. december 2009

Ind mod byen


VLUU L210  / Samsung L210

Vi startede turen hos BedsteVeninden, der efterlyste lånte ting og fik overrakt julegaver. derfra gik vi resten af turen ind mod midtbyen og Emilie var behørigt imponeret af globen midt på Rådhuspladsen.

Det var stadig lyst, så ingen klode var at se, i stedet rundede vi selve pladsen og kigge udefra ind i flere pavilioner. Vi blev ude, kunne ikke lige overskue menneskemyldret inde i alle udstillingsklodserne.

Turen gik ned ad strøget, hvor vi kiggede på flere strikvarer, for Emilie mangler varme og synes ikke om bukser. Jeg har lovet at strikke, men kan ikke før efter jul. Ideen peger mod en lang sweater, der kan bruges med gamacher under og både varme om krop og underliv.

Vi fandt flere gode ideer, der senere kan stykkes sammen til noget godt, men da vi i H&M faldt over et godt tilbud kom hun alligevel hjem med varme i poserne.

Jeg er bagefter på julegavefronten i år, flere gaver er i hus – men alle dem, jeg ikke rigtigt ved hvor skal ende og alle dem, der bare er svære at finde på til er skudt frem i tiden. Vi fik overstået et par af de svære, uden den store fantasifuldhed, men med udgangspunkt i ønskesedler – det blev der. det endte.

Hele vejen ned ad Strøget mødte vi det ene husorkester efter det andet, nogle i julehumør andre med helt andre ståsteder. Vedd Nytorv havde jeg forventet at bjørnen var forsvundet, men den står sørme endnu.

Jeg læste godt et eller andet sted noget om et skelet, men hæftede mig ikke rigtigt. Det viser sig nu at isblokken bjørnen blev hakket ud af, er støbt om et skelet, og nu står bjørnen og smelter, mens skelettet viser sig til skræk og advarsel om hvad der sker, når jorden bliver varmet op og livet forsvinder fra de Arktiske egne.

Et noget makabert syn, der tiltrak opmærksomhed fra både gammel og ung.

VLUU L210  / Samsung L210

dryp

VLUU L210  / Samsung L210

Ingen kommentarer:

Send en kommentar