fredag den 15. maj 2009

Fejl 40??


Det er fredag solen skinner og ugen er på forunderlig vis forsvundet, uden jeg rigtig var med.

I aften eller måske rettere i nat går turen endnu engang mod den lokale netcafe, hvor jeg for alvor overvejer om jeg skal hoppe med og lade mig overtale til Counter Strike mod drengene. Mon ikke jeg kan holde 20 minutter… og så ellers komme til konklusionen, at nu er det prøvet.

En tanke dukkede op. Kommer vi der for tit, når manden bag disken helt af sig selv siger: Det var Caféen ikk’? Selv når jeg kommer anstigende med briller og alle andre har svært ved at genkende mig!

majaltan1

Men inden da, venter endnu et eksemplar af det månedlige nyhedsbrev, der sammen med de evindelige computerproblemer begynder at udvikle sig til en farse. Dengang min computer første gang viste tegn på  manglende samarbejdsvilje, var jeg nemlig klog nok til at gemme alt .. nå ja det meste så… på ungersvendens computer. Siden blev min formateret og reformateret og endte med helt nyt styresystem, der bare fungerer.

Den sidste version af nyhedsbrevet, blev faktisk lavet – både den elektroniske og den trykte version. Det trykte ville bare under ingen omstændigheder samarbejde og kom aldrig på gaden.

Nu er jeg her så igen. I mellemtiden har ungersvenden købt ny computer og tøsebarnet skulle så overtage den gamle. Vi manglede bare lige en skærm. Den var Anders’ computernørdkammerat i besiddelse af – man har vel flere stående!
Den er endelig nået frem, dog uden skærmkabel, for dem havde vi masser af. Det viste sig, at elkabler har vi masser af. Af skærmkabler har vi ingen!

majaltan2

Nu står den så, uden mulighed for at blive kigget i, men vi har vel andre computere og ledningerne skal jo bare byttes rundt – tænkte jeg. Indtil den bibbede og hylede og under ingen omstændigheder ville åbnes. Ikke noget problem, mente Anders; “Vi sætter bare harddisken til din, som ekstra. Og så kan alle dine gamle optegnelser hives ud.”

Som om – mit nye styresystem kan ikke samarbejde med det, der sidder på den gamle!!! 

Tilbage står jeg så, uden min skabelon, der gør det så meget nemmere og uden logoerne til de forskellige afdelinger. Enden må lige nu blive, at nok får vi sikkert hevet oplysningerne ud af den gamle – engang. Men lige her og nu, et format der bærer præg af tekniske vanskeligheder – det kan jo også blive sjovt!

Ha’ en fantastisk dag, alle jer derude.
Det har jeg tænkt mig :)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar