søndag den 5. april 2009

Solskin og flade cykler


Emilie drog med glade øjne mod Centret og koncert med Johnny DeLuxe, jeg ville gerne have taget med, men det virkede som en oplevelse hun skulle have alene sammen med veninderne.

I stedet prioriterede jeg opvaskemaskinen, der nu er tømt to gange og vasketøjet der fyldte 6 maskiner – godt vi har en vaskekælder med plads til det hele.

Undervejs dukkede Daniel op efter sin første oplevelse med livemusik. 6 kammerater havde de været og bestemt enige om at det var spild af penge og slet ikke det de havde forventet.


glyphs De spillede kun gamle numre!


Tja sådan er koncerter vist – en god blanding af gammelt og nyt, kendt og ukendt.

Ikke desto mindre havde de forladt koncerten og i stedet brugt hele natten med Guitar Hero – et helt i orden byt!

Efter endt vask, måtte jeg alligevel ud og mod Centret, for der er søndagsåbent og vi mangler lige… og pludselig var der kun en halv time tillbage af åbningstiden.

Vel nede på gaden tittede solen frem, den har ellers været godt gemt i den forløbne del af dagen, og hele vejen kunne den skinne og varme og vise vej, da jeg måtte afsted på gåben – min cykel var flad.

Jeg huskede svagt noget om at Daniel vist har brugt alle lapperne, så med i tasken kom også ekstra lapper til cyklen. Så lige om lidt, eller måske lidt senere, må jeg en tur ned foran opgangen i solen og gøre cykel klar til turen mod arbejdet i morgen, inden jeg kan lukke op for en stak fridage der byder på lidt af hvert.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar