onsdag den 19. juli 2017

En onsdag i solskin


Jeg havde en naiv tro på, at tilbage efter ferien ville de nye rammer stå klar, og alt det nedpakkede hobby skulle findes frem, pakkes ud og finde systemer.

Sådan er virkeligheden ikke. Virkeligheden er støv, hamren og banken over det hele:


  • Der er hul i væggen mellem det gamle discorum og den del af køkkenet vi alligevel aldrig rigtig brugte og som skal blive det nye Hobby. Der er stadig hul i gulvet.

  • En hele del af køkkenelementerne er taget ned, klappet sammen og står i et hjørne, og en væg tværs gennem køkkenet så dagens lys i dag. Alt fra skabene står midt i rummet på den lange disk med overdækningsplast.

  • Den gamle papvæg, der ikke gik helt op til loftet, på kontoret er revet ned og en ny er bygget op. På gulvet ligger ledninger, der skal tilbagemonteres.

  • Vinduet, der før vendte ud, og nu vender ind, er blændet. Døren til det gamle billardrum - nu kommende klasseværelse - er muret til.

  • I mit gamle domæne - Caféen - er lavet huller, bygget vægge, og gjort klar til fire nye rum. Vi får det ene til disco.

  • De nye vægge er rå, uden spartling eller maling. Men afgiver masser af støv.


Jeg har muligvis glemt noget.

Men det skal nok blive godt.

Tidsplanen holder vist.

Og vi tager på tur.

Helst hver dag.

I dag tog vi til vandlegepladsen i Fælledparken.

Det er et skønt sted, ungerne var glade og det lykkedes at komme både frem og tilbage med to skift hver vej, uden at forlægge et eneste af de tretten medbragte børn.

Senere kørte jeg forbi min mor. Hun har fødselsdag i dag, sørgede for godt vejr, lækker mad og dejligt selskab.

Ikke nogen dårlig afslutning på en skøn dag.
Ingen kommentarer:

Send en kommentar