lørdag den 25. juli 2015

Sytten somre


Vi har haft gæster i dag.


Syttenårsdagen - morgenmad i Lund


Emilie insisterede på at holde fødselsdag for familien med boller og kage ganske som vi plejer. Og så ikke helt, for på selve dagen var vi i Sverige. Vi vågnede op i Lund til overdådig morgenmad og gik i seng i Malmø i ganske overdådigt værelse.

Hun havde en temmelig hyggelig dag dengang for godt fjorten dage siden, men nu skulle det altså være for alle dem, der ikke havde mulighed for at være sammen med os dengang.

Når Emilie kunne insistere, kunne jeg også – tænkte jeg. Derfor måtte hun selv sende invitationer. Hun måtte selv købe ind (ganske retfærdigt er vi nogen der synes, når hun alligevel er hjemme og har ferie, mens andre er på arbejde.). Hun måtte selv stå for al kagebagningen – jeg lovede så at bage boller – og så måtte hun oven i købet også både støvsuge og gøre toilettet rent inden gæsterne ankom.

Det med at dække bord, klarede jeg så… ret skal være ret. Hun stod ikke for alting. Bare nok til at det føles sådan :)


Syttenårsdagen - middag i Malmø


Men altså. Det har været en hyggelig dag, Emilie har pakket gaver op, fødselsdagsgaver hjembragt fra Sverige har fundet nye ejere og jeg har fået mål på min far, som jeg længe har haft planer om at strikke en trøje til.

Emilie var glad, opvaskemaskinen har kørt det ene læs efter det andet. Gæsterne er taget hjem, vi har sat os i hver vores hjørne, og regnen kigger vi stadig efter.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar