onsdag den 1. juli 2015

Dream City


Cirka midt i campingområdet ligger Dream City. I Dream City findes de mærkeligste og mest farverige bygningsværker på hele festivallen.


Dream City - Roskilde 2015


Dream City er mere end bare et område. Det er måde at være på fesrtival, en kultur som er vokset frem og som udelukkende ved publikumsaktiviteter styrer en række events og spændende tiltag gennem festivallen.

Emilie og jeg gik bare igennem, følte os lidt som udenforstående, og udforskede ikke mulighederne. Var vi gået dybere ind i området havde vi sikkert fundet endnu flere vanvittige kreationer – eller måske håndarbejdsbussen fra Skals, som Johanne lige har været så sød at fortælle skulle være på stedet.

Altså må vi tilbage.


Dream City - Roskilde 2015

Dream City - Roskilde 2015

Dream City - Roskilde 2015

Dream City - Roskilde 2015

Dream City - Roskilde 2015


Lugten i Dream City er ikke anderledes end på resten af campingområdet, men kreativiteten er af en hel anden kaliber.

Og når man er gået gennem, og har passeret Dream City skiltet og kigger tilbage, giver det noget perspektiv til hvor stort et område Roskilde Festival efterhånden dækker.

City Centre West, med de muligheder for musik, mad, indkøb og opladning af mobiltelefoner (vores bod – en ud af mange af slagsen) ligger ved vindmøllen. Vender man om og kigger mod øst er der ikke langt til City Centre East – et endnu større område med indkøb, souvenirs, mad og endnu flere mobilopladningsboder – og næsten lige så langt til området slutter.


Dream City - Roskilde 2015


Kigger man tilbage mod vindmøllen, er der endnu et godt stykke til medarbejdercampen, der befinder sig helt ovre på den anden side af Darupvej ved Roskilde Idrætscenter.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar