lørdag den 18. juli 2015

Korsbæk


Korsbæk


Emilie har Josefine på besøg. De havde ingen planer i dag, og Emilie og jeg har længe talt om at ville til Bakken og se Korsbæk. Josefine ville gerne med, jeg tænkte naivt at alle andre holdt ferie andre steder end på Bakken, og vi hoppede på toget mod Klampenborg.

Det er et rigtig fint miljø der er skabt, og vi stod jo nærmest midt på Algade. Havde det ikke været for alle de andre med samme ide, havde det næsten været perfekt.


Korsbæk


Om det er os, der ikke kunne finde ud af det, eller om der er noget om snakken, skal jeg lade være usagt. Men Emilie og jeg er i hvert fald helt sikre på at vi skal tilbage. Næste gang skal vi bare på forhånd have bestilt billet til en rundvisning, for det virkede som om, der kun er adgang til de mange fine stuer og indretninger gennem rundvisningen.

Hvis vi så også venter til sommerferien er slut, mon så ikke, der heller ikke vil være helt så mange besøgende…


Korsbæk

3 kommentarer:

 1. Hvor pudsigt !
  Jeg var også i "Korsbæk" i lørdags, og der var alt for mange mennesker.
  Jeg har allerede bestemt, at jeg må retur, når jeg har ferie - det er nemlig først, når skoleferien slutter - og kigge på lokaliteterne igen. Og ja, en rundvisning er vist en nødvendighed, hvis man vil ind i grisehandlerens hus, hos Varnæs og hos Laura - lidt optrækkeri synes jeg.

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, vej hvor sjovt.
   Og i forhold til optrækkeri er Bakken et forlystelsesetablissement, hvor man betaler for at prøve de forskellige installationer. Her tæller Korsbæk vel med.
   Det ville have været sjovere, hvis der havde været adgang til mere, eller en oplevelse af at ikke alt var nærmest hermetisk lukket :)
   Jeg har besluttet, at jeg betaler gerne for en rundvisning :)

   Slet
 2. Du har ret. Jeg tager tegnebogen frem😊 Tænker, at jeg vil invitere min mor på frokost i starten af august , hvor hun har 50 års jubilæum - måske den skal indtages op Postgården😊

  SvarSlet