søndag den 1. september 2013

Hjemvendt efter den mest pragtfulde weekend


Jeg har ingen anelse om hvordan vejret har været i resten af Danmark, men jeg har en ide om, at vi har været usansynligt heldige med vejret i weekenden.


På vej mod Christiansø - se lige sejlskibet i horisonten.

På vej mod Christiansø

Christiansø

Vi har ikke set skyggen af regn. Vi har været ude dagen lang, iført solbriller og med frakken over armen. Vi har spist til aften på terassen og siddet ude, til vil ikke længere kunne se.

I aftes lå vi endda. Med madrasser under, tæpper over, alt lys slukket  og nød synet af en stjernehimmel så skarp, som det kun ses på en skyfri himmel ude i skoven, hvor det eneste lys, er det vi selv tænder.

Vi har været omkring. Vi har været på Christiansø. Vi har været på Hammeren. Vi har slentret i både Rønne og Gudhjem. Vi har nydt synet at skrappe bølger mod kysten ved Vang og vi har siddet på terassen med astii og snak og hygge.

Vi har spist det ene lækre måltid efter det andet. Vi har hørt om Bulmeurt og Havrerod. Vi har kørt øen tynd og har været på figenrov i et frugtfyldt træ med træets ejer som udpeger af de bedste.

Vi er hjemme nu. Vi er trætte. Jeg er i hvert fald, og skønt vi havde set frem til en bølgeomsust hjemtur, var det slet ikke slemt. Først da vi krydsede broen og efter turen gennem Sverige igen satte hjul på dansk grund, mødte vi regn der blev ved, våde veje og gråt vejr.

Vi gør det igen næste år. Det er jeg sikker på. Og skulle vi ikke være helt så heldige med vejret endnu en gang, vil vi helt sikkert få en fantastisk tur alligevel.

10 kommentarer:

 1. Det lyder som ren hygge, så skønt.

  SvarSlet
  Svar
  1. Violykke, jeg er heldig at have så skønne kolleger :)

   Slet
 2. Din glæde smitter gennem dine ord :-) Dejligt!

  SvarSlet
 3. Bornholm er bare noget helt særligt. Det står også på vores ønskeliste at besøge øen igen.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fruen, jeg er vild med Bornholm. Og der er helt sikkert også en masse nostalgi forbundet med øen. Min far boede på Bornholm i atten år, og mange af mine barndomsweekender er tilbragt der :)

   Slet
 4. Wauw, det lyder virkelig som en dejlig og hyggelig weekend. Jeg glæder mig til at læse mere om den. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, det var den skønneste weekend :)

   Slet
 5. Ih - på Bornholm? Hvor ser det skønt ud.

  SvarSlet
  Svar
  1. Christunte, der er skønt på Bornholm :)

   Slet