tirsdag den 3. september 2013

Løse lemmer


Jeg kender til løse håndled, men løse tæer er ikke noget jeg tidligere har stiftet bekendtskab med. Ikke desto mindre ligger der tolv af slagsen på mit sofabord.


Strikkede tæer til en hæklet frø

Strikkede tæer til en hæklet frø

Strikkede tæer til en hæklet frø


Jeg holder meget af at strikke, men når strikningen pludselig dukker op midt i et hækleprojekt, gør det ikke noget godt. Men en hæklet frø har strikkede tæer, og mens fremgangen på den første frø stoppede lidt op, da jeg nåede ben og tæer, har jeg valgt et andet angreb denne gang.

Jeg har strikket alle tæerne. Så er det gjort. Og jeg  kan igen glæde mig over det hyggelige ved hæklingen.

Frø nummer to er godt på vej... Den mangler bare nogle ben.

Tæerne er jo ankommet!

4 kommentarer:

 1. Hi hi sådan greb jeg også de tæer an,ikke at jeg ikke kan lide at strikke,men tænkte ligesom dig,hvad skal strikkede tæer lave på min frø ???!!!,sejt du sådan lige laver en mere :))

  SvarSlet
  Svar
  1. Gitte, nummer to er faktisk endnu mere hyggelig end den første. Jeg er slet ikke færdig, jeg har planer om mange flere :)

   Slet
 2. Glæder mig til at se endnu en frø fra din hånd - den første var skøn. Jeg overvejer endnu, om jeg skal kaste mig ud i projektet, for jeg har altså en svaghed for frøer :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Åh, Aslaug. Gør det, gør det, gør det... Hvis jeg ikke havde en svaghed for frøer inden, har jeg fået det nu. Jeg synes den er skøn. Og den er også rigtig god at sove med.. Jeg har prøvet :D

   Slet