torsdag den 12. september 2013

Fingerfryd


Ring af en musling


På Storetorv i Rønne er der torvedag hver lørdag. De gange vi har været tøserne af sted til Bornholm, er lørdagene altid started med indkøb af kød til aftenens menu fra Slagteren og hans vogn på torvet.

Selvfølgelig tager vi også turen rundt blandt de andre boder. Der er damen fra æbleplantagen og et par stykker mere med grønt og spændende fra haverne. Der er sten og tingeltangel og der er de to boder fyldt med nisser - året rundt.

Der står også altid en dame med smykker. Unikke smykker, som jeg altid beundrer, men endnu ikke har fundet det helt rigtige hos. Indtil sidst vi stod der.


Ring af en musling

Ring af en musling


Hun havde et fad med ringe lavet af muslinger. De var afsindig smukke alle sammen. Men de fleste for store til min finger. Den allersmukkeste passede heldigvis perfekt.

Jeg har brugt den rigtig meget de sidste to uger, og jeg har været rigtig bange for, om den kunne holde. Det kunne den desværre ikke. I mandags knækkede den.

Nu har jeg limet den, og det ser ud til at virke. Men den kommer ikke længere på hver dag. På skal den nok komme, for jeg synes den er helt fantastisk.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar