onsdag den 7. november 2012

Tidlig onsdag


Det er svært at komme op en onsdag morgen med fælles gymnastik.


November 2012


Jeg ved det er godt. Specielt bagefter, når vi har været under den kolde bruser, i det gamle skolevaskerum med brusere fra en svunden tid. Vandet bliver aldrig rigtig varmt, det er kun den ene bruser der rigtig virker, men så vågner vi, og er heldigvis ikke bange for at dele.

Men tillokkende er det ikke, tidligt ondsag morgen.

Mens jeg har sovet, har amerikanerne stemt, og med Obamas sejrsrus i baggrunden, tuller jeg rundt og pakker den taske, jeg egentlig havde forestillet mig at pakke, inden jeg gik i seng.

Jeg plejer at følges med Emilie på de tidlige onsdagsmorgener. I dag er jeg bagefter. Hun er kørt. Jeg kører om lidt. Vi følges kun, fordi det er hyggeligt. Jeg skal i virkeligheden først være derude en halv time efter Emilie.

Mens jeg har pakket, og forhåbentlig husket det hele, har Obama holdt tale. Jeg slukker for lyden, for billedet, og kører ud i kulden, glad for at vide, at verden i de næste fire år er udstyret med en verdensmagt, der er lidt mere på min side, end den kunne have været.

God onsdag.

6 kommentarer:

 1. Sådant har jeg det også med hensyn, at han får fire år mere mere for bordenden i Det hvide hus i Washington.

  SvarSlet
  Svar
  1. Tine, sådan er vi vist mange, der har det :)

   Slet
 2. Ja vi er så enige - utrughed og krigsangst bliver meget mindre med ham ved roret.

  SvarSlet
 3. Godt du kom afsted - og dine øvrige betragtninger er jeg helt enig i. Har lige siddet og set ham og familien blive hyldet samt hørt hans tale. Blev helt rørt :-)

  SvarSlet
 4. Dorthe, det var rigtig godt, jeg kom af sted. Også selvom jeg ikke er helt så vil med instruktøren, som jeg var ved sidste omgang :)

  SvarSlet