fredag den 16. november 2012

Aldrig mere... Eller indtil jeg har glemt det... Igen


Man skal aflevere det, man låner.

Jeg synes selv, at jeg er rimelig god til at huske at aflevere det, jeg låner. Jeg er ikke særlig god til at få det tilbage, jeg låner ud. Jeg glemmer nemt.


Legepladsen, november 2012


I går kom tøserne løbende ind i Caféen. Dumpede de tunge tasker, og forsvandt hurtigt igen. De skulle have idræt. I stadionhallen. Havde travlt.

Fem minutter efter kom Emilie igen. Hendes cykel var flad. Punkteret eller piftet. Det er rigtigt til at vide. Der bliver tid til en afprøvning senere i dag.

Hun ville låne min cykel. Havde stadig travlt. Efterhånden meget.

Selvfølgelig måtte hun det. Jeg havde glemt hvad der skete sidst. Fandt nøgler og lukkede hende ind i skuret med personalecykler.

Senere kom de igen. Tasken med idrætstøj blev dumpet. Den skulle jeg tage med hjem. Hurtigt forsvandt de igen. Der var en film og en præmiere der trak.


Legepladsen, november 2012


En time senere stod jeg i skuret. Havde gravet lygterne frem fra cykelkurven, havde monteret samme kurv på cyklen. Var glad for at have noget at transportere den tunge computer, jeg havde med, på. Havde Emilies idrætstaske på styret. Stak hånden i lommen, for at fiske nøglerne op...

Da var det, jeg kom i tanke om, hvad der skete sidste gang, hun lånte min cykel...

Anders var hedigvis hjemme. Jeg nåede bussen og kunne slæbe både den tunge kurv, computer og idrætstaske hjem, dumpe det hele hjemme, inden jeg med en følelse af nøgenhed begav mig mod byen og de glade tøser.


Jeg nåede også en noget anspændt sms om manglende nøgler og aldrig mere...


Legepladsen, november 2012

5 kommentarer:

 1. Nøj, som jeg kender det der. Jeg kan også blive lidt stram i betrækket, når jeg fx. som det skete sidst, pludseligt ingen mascara har, når jeg står og skal ud af døren til en fest for første gang i ca. 100 år. Teenageren havde lige lånt den (med på weekendtur) og glemt at sige det. Grrrrrrrr....

  SvarSlet
 2. Erika, lige nu skal hun ALDRIG mere låne min cykel igen.. Men mon ikke hun får lov næste gang, hun står i samme situation :)

  SvarSlet
 3. Hihi - ikke sådan med de kære unge mennesker - Hun må låne til bussen så moderen ikke skal med den hjem :P Håber du får en god weekend alligevel trods en dårlig start.

  SvarSlet
  Svar
  1. Fru Olsen. Til stadionhallen kan hun gå... skulle det igen blive et problem. Og Buskort, dem plejer hun at have.
   Og jo - det skal helt sikkert nok blive en dejlig weekend :)

   Slet
 4. hihi ja ikke sådan med det -men jo lige med at huske det mens det hele brænder på - at hvad man har lovet sig selv - uha glemmer jeg i hvert fald tit over for min store knægt når han vil låne bilen :)

  SvarSlet