tirsdag den 6. november 2012

Mandage


Mandag er bolsjedag. Tilslutningen er stadig stor.

Jeg kan mærke min egen er dalende.


November 2012


Jeg er absolut ikke sikker på, at ungerne synes det er en god ide, men jeg har taget en beslutning.

Bolsjerne kører måneden ud - og så er det slut. Måske det skal tages op igen en anden gang, men med decembers ankomst vil jeg hellere tilbyde et andet alternativ.


Julegaver.


November 2012


Siden vi flyttede vores lille hobbyhjørne ned i Klubbens hobbylokale, er der ikke meget hobby i Caféen. Men jeg gemte lidt. Det lidt som kræver overblik og få deltagere. Det lidt der kræver et komfur, og opmærksomhed mod varmen.


Lys og emalje.


Det kunne godt være stearin, men jeg synes gele er sjovere. Det oplever jeg også at ungerne synes.

Så fra december skifter jeg den boblende bolsjemasse på komfuret ud med smeltende lysgele, fine glas og væger. Sammen med den sjove emalje i pulverform, der drysset på udstandsede kobberfigurer og smeltet på komfurvarme giver fine vedhæng, med glaseret overflade.


Så kan jeg bare håbe, at ungerne får lyst til at være med.

4 kommentarer:

 1. Ihhh hvor gad jeg godt komme i praktik, som studerende ude i din klub. Det lyder til, at I er vild kreative og sætter mange ting igang:-) Jeg har desværre allerede fundet min sidste praktik, men mon ik jeg kan sætte lidt kreative projekter igang i den SFO, jeg skal være i? Hvem ved:-)

  SvarSlet
 2. Helena, det er jeg sikker på du kan. Hvis du har ideerne og modet, så er praktikopholdet netop muligheden for at prøve af i en pædagogisk kontekst :)

  SvarSlet
 3. Ideer har jeg mange af, så det er ikke her jeg er i tvivl, det er nok mere om børnene vil være med på de ideer, som jeg forhåbentlig får liv til at lave sammen med dem, men det vil tiden jo vise. Jeg vil i hverfald gøre mit til det;-)

  SvarSlet
 4. Helena, det er aldrig til at vide. Somme tider gider de ikke det mest spændende projekt, mens et ubetydeligt og kedeligt projekt kan blive et hit :)

  SvarSlet