lørdag den 3. november 2012

Fest


Fredag sluttede sent. Faktisk så sent, at fredag blev til lørdag.


November 2012


Kalenderårets sidste fest. En fest dedikeret til orange. Vistnok fordi vi er tæt på haloween, men vores målgruppe ikke gider hekse og græskar. Eller udklædning.

Eller orange tøj for den sags skyld. Ud over os voksne, som havde stået på hovedet i kasser og skabe i forsøget på at finde en farve, ingen af os går specielt meget i, havde ingen af ungerne valgt at tage udfordringen op. (Martins klædeskab viste sig ikke at indeholde meget mere orange end et par strømper. Som kompensation, havde han fundet en oppustelig orange fisk, som han forsøgte at rende rundt med hele aftenen. Det viste sig at være lidt svært at bruge begge hænder - men han gjorde forsøget).


November 2012


Men hvad gør det, når stemningen er god, dansegulvet velbesøgt, og Politiet efter utallige opfordringer vælger at lægge vejen forbi. Det sidste var i øvrigt en fantastisk oplevelse. To unge smilende, uniformerede gutter kiggede indenfor. Halen af unger, der fulgte dem, voksede under deres tur gennem lokalet, og stort set samtlige unger var ude og vinke farvel, da de gik.

Igen og igen har vi bedt om ikke nogen ville lægge vejen forbi, når vi holder fest. Vi har snakket med SSP, med politiet og med Natteravnenen. I går kom de. Og det var skønt. Der sidder nemlig ofte en stor gruppe unge udenfor, som ikke må komme ind. Som er for gamle, og vælger at holde fest udenfor vores fest. Som drikker, og som for nogens vedkommende er meget lidt pæne mod vores deltagere, når vores deltagere skal hjem.


November 2012


Vi tænker det må være et kedeligt sted at hænge ud. Foran en lukket dør. I både kulde og regn. Desværre er der ikke mange andre muligheder i kommunen, og så ender de foran os. Det er kedeligt og ærgerligt, at de ikke har andre steder at være, men lige her og nu, er vores opmærksomhed rettet mod festdeltagerne, og deres mulighed for en god oplevelse. Derfor er signalværdien af at Politiet dukkede op enorm.

Uroen udenfor i aftes, var minimal. Faktisk ikke værd at snakke om.

Indenfor var stemningen god. Og selvom det er sene aftener, glæder jeg mig til næste gang. Med to måneders mellemrum er næste fest først lige efter nytår. Temaet er derfor dikteret nytår - vi har valgt at kalde det "Glitter og Gak". Anja og jeg er allerede begyndt at snakke om øjenvipper af fjer...

Ingen kommentarer:

Send en kommentar