lørdag den 17. november 2012

Årh, det var sjovt!


Weekenden startede med en tur. En af de lange. En af dem, der først sluttede, da fredag var blevet til lørdag. En af dem, der mest af alt føles som en leg. En jeg endda bliver betalt for.

Halvdelen af vores unger var med. Flere ville gerne, men kunne ikke. De, der var med havde det sjovt. Måske det smitter til næste gang.

Vi startede hos IndoorSki i Rødovre. Vi gik dertil. Vi havde booket deres rum med racersimulatoren. Der var også noget skydenoget. Men det var mest for sjov.


race


Racerløbet derimod. Det var det vigtige. Og vilde. Og sjoveste. Både at se på og prøve. Alle drengene stod næsten på tæerne af hinanden for at komme til. Instruktøren morede sig og synes det var supersjovt med de mange glade unger. Emilie ville ingen omstændigheder køre, men da der viste sig at være tid, hoppede både Anja og jeg på.

Det var supersjovt. Jeg droppede det med bremsen, skubbede sømmet i bund og kørte kun galt en enkelt gang. Jeg ramte et par værn undervejs, og kørte ved siden af banen mere end en gang. Ungerne hujede og jublede og synes det var sejt med voksne, der turde.

Jeg var ikke den hurtigste, men jeg var heller ikke blandt de langsomste. Anja var langt hurtigere, og instruktøren var tilpas benovet. Hvis ikke det var fordi vi skulle videre, nogen andre havde booket rummet, og det koster langt mere end jeg var parat til at betale, var jeg gerne blevet der længere. Ligesom flere af drengene..

Men vi skulle videre i programmet. Vi skulle finde en bus. Vi skulle lege i en park. Vi skulle spise kinesisk. Det er vildt hvor meget mad, der kan være i sådan en flok drenge. Og endnu mere vildt, hvor meget slik sådan en flok drenge kan rasere en Faktabutik for. Og siden spise og drikke i biografmørket, mens vi lige så to film i salen, vi havde helt for os selv.

Det var en dejlig aften.

Men nu er det nat. Jeg skal tidligt op. Tasken er pakket og weekenden er allerede godt i gang.


God weekend.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar