mandag den 9. september 2024

Det franske kvarter

 

Vi så afsindig mange biler i München. Jeg trodser kronologien og springer lidt videre, inden jeg går tilbage, for ikke at få for mange hjul i mit feed. Det holder jeg ikke til. 



Vi havde set biler. Vi havde spist på en hyggelig lille italiensk med gode pizzaer og personale, der ikke talte tysk. Vi var på vej videre, daskede rundt, havde ikke de store planer, var nok i virkeligheden på vej tilbage.

Da det viste sig, at vi havde forvildet os ind i det franske kvarter i München. Lange boulevarder med alleagtige midterfelter, gadenavne i retning af Pariserstrasse og Orleansstrasse, skiltning mod franske distrikter og de smukkeste huse i flere etager. 



Det er ikke et stort kvarter, det var hurtigt overset, og vi var hurtigt videre. Vi tog os alligevel tid til at sidde på en bænk, drikke lidt vand og orientere os til næste del af strækingen. 

Det var her det viste sig at sporvognen kørte lige forbi. Vi hoppede på og kørte med. Lidt ligeglade med hvor vi kørte hen. Vi kan godt lide sporvogne. Og der kommer altid endnu en i en anden retning.



Der er pænt i det franske kvarter.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar