lørdag den 21. september 2024

Oscar-weekend

 

Mens Oscars mormor fylder år, og hans forældre er taget mod Falster, for at fejre, har vi fornøjelsen af barnet hele weekenden.

Det er skønt at være farmor. Jeg indrømmer også blankt at en hel weekend trækker noget på kræfterne.

 


Oscar fyldte seks år for en måneds tid siden. Et af de store ønsker var LEGO. Emilie foreslog en tur til LEGO-butikken på Strøget, jeg hoppede på, og dermed blev gaven en lovning på en tur til herlighederne, når han skulle være her hele weekenden. Denne weekend. 

Dermed stod han op i morges og spurgte hvornår vi skulle af sted. 

Det var en skøn dag, og en skøn tur. Oscar har aldrig været i LEGO-butikken og synes det var ret så spændende. Vi havde et loft for indkøb, men nåede det aldrig. Han fyldte tre æsker fra bland-selv-hylderne. Han kunne have fyldt en fjerde. Vi valgte at stoppe, for han kunne ikke rigtig mere, han havde valgt de klodser han gerne ville have, og efterhånden var vi klar til at begive os ud i byen igen.





Valget faldt på alle de små finurlige klodser og lidt af de noget større bland-selv hylderne indeholdt. De mere almindelige klodser har han derhjemme, så de havde ingen interesse. 

Der var fyldt i butikken. Vi måtte vente for at komme ind. Da vi gik igen var køen enorm. På vej mod mad kom vi forbi Rundetårn, Oscar har hørt om Rundetårn, han har aldrig været deroppe, men vil måske gerne. Selvom han ikke er helt tryg ved højder. Vi snakkede lidt om at tage turen efter at have spist, kiggede ind, da vi gik forbi og blev en smule imponerede over den lange kø, der var for at komme ind. Det tror jeg aldrig jeg har oplevet før. 

Under maden gik snakken om, at vi måske skal besøge det runde tårn i morgen. I dag ville han helst hjem. Leg med de nye klodser trak. Om han vil i morgen, ser vi på i morgen. 





Så vi tog hjem, kom forbi et par legepladser på vejen fra stationen, og stoppede for at brænde energi af. De mange små klodser kan en hel del, men mangler måske samarbejdet med de lidt større originale klodser, som jeg har masser af, men som helst ikke skal blandes med de nye, han gerne skal have med hjem en dag. 

Nok ikke på mandag, hvor jeg afleverer på skolen. Jeg tænker det er bedre at vente til en anden dag.

Nu sover han, jeg har tid alene og forbereder mig på endnu en dag med fuld fart på.


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar