søndag den 8. september 2024

Masker på en søndag - Uge 36

 

Ugen kort:

  • Ugen blev den første med tre dage på studie. Jeg synes ikke det er hårdt, men jeg er træt. Det er vel to sider af samme sag. 
  • Efter bare to undervisningsgange skal vi starte med at skrive den første opgave - helst i grupper. Jeg var tilbøjelig til at overveje at gøre det selv, men så viste det sig at jeg har en gruppe. Som kan gå hen og blive rigtig spændende. 
  • I øjeblikket fylder studie og lektielæsning en hel del i mit liv. Jeg forestiller mig det bliver hverdag hen ad vejen. 
  • Rose er begyndt at lege hos en veninde i opgangen ved siden af, og Sille spurgte efter de nøgler jeg har. Rose har mere brug for dem end jeg, så jeg kørte forbi efter mandagens studie. Det var første gang vi sås siden ferien startede og Rose var meget begejstret, mens Sille har regnet ud at jeg kan komme hver mandag, så kan jeg få weekenderne for mig selv. Jeg synes det er smart tænkt. 
  • Jeg hentede Oscar og Daniel kom senere til spisning. Tidlige torsdagsmorgener betyder ingen overnatning. Sådan bliver det også næste uge. Vi hyggede med perler og Lego, mens Emilie stod for maden.
  • Jeg havde en aftale med kollegatøserne. En efter en faldt de fra og vi endte med bare at være Louise og jeg. Jeg ville gerne have set dem alle, men det var også skønt bare at være to.
  • Jeg havde for mange projekter i gang og har stille og roligt færdiggjort det ene efter det andet. Senest et kæmpestort varmt uldent tæppe, som jeg valgte at sidde med midt i varmen. Det var varmt. 
  • Det er stadig projekter tilbage, og jeg fortsætter afslutningerne. Alligevel kan jeg mærke at nyt så småt presser på.
  • Jeg er ikke tilhænger af at flyve. Jeg kan meget bedre lidt at køre i tog. Alligevel har jeg netop for tredje gang i år købt flybilletter. Denne gang til Barcelona, hvor vi skal ned en lille uge i november sammen med yndlingsfamilien.
  • At turen går til Barcelona handler om et ønske om at besøge en af de store strikkefestivaller i det store udland.
  • Jeg har ingen planer om at flyve de næste mange år. 
  • Efter et par ture til samtaler på Fyn, har Emilie fået job. I Odense. Hun besluttede for længe siden at hun vil tættere på bedsteveninden, og har gennem flere år snakket om den hyggelige by midt i Danmark. Det betyder at hun skal flytte. Hjemmefra. Det var aftalt, alligevel er det både vildt og meget mærkeligt. 








Læse: 

Jeg er næsten færdig med Liget i boghandlen. Det er en mærkelig bog. Jeg er tilbøjelig til at sige, at den ikke er rigtig god. Et indbrud, et lig, en mulig forbindelse til politiet. En emsig bibliotekar, der helt hen i vejret bliver inviteret med i opklaringen af politichefen. 

Det bliver lidt for søgt.

Jeg tror morderen er fundet, men der kan selvfølgelig stadig ske noget nyt.


Strikke:

Efter endt tæppestrik, har jeg fundet sidste års sidste strømpe frem. I december åbnede jeg hver søndag et fed garn fra mit eget lager, som Anders og Emilie havde fundet frem. 

Det hele skulle blive til strømper, jeg startede et nyt par hver søndag og i løbet af januar blev de tre første færdige. Selvom jeg tabte dampen ved det sidste par, synes jeg det var en sjov udfordring, og den kunne godt tages op igen i år. 

Nu har fundet det sidste par frem igen, Farven er Pesto fra Its Yarn. De er tænkt til mig, og Emilie havde besluttet at de skal blive til Summer Solstice Socks af Sari Nordlund. Et par strømper fyldt med mønster. Flere forskellige på een gang. 

Jeg skal lige have fundet opskriften frem igen, for det her mønster kan jeg på ingen måde i søvne. 

det var faktisk helt rart at finde dem frem og sidde med dem i hænderne. Måske har jeg alligevel savnet det der strømpestrik en lille smule. Det bliver spændende om jeg kan holde fokus.  




Ingen kommentarer:

Send en kommentar