torsdag den 25. juli 2019

Weekend i Helsingør


Kan man blogge i sommervarmen? Jeg kan mærke at det er svært, svært at finde tid og rum, i et værelse, der størstedelen af tiden er alt for varmt.

I dag møder jeg senere. I dag er formiddagen endnu min. Om lidt skal jeg videre, men først er der tid til at sidde i et køligt rum, der senere på dagen bliver næsten uudholdelig.







Weekenden i Helsingør sidder stadig i kroppen. Feriestemningen er taget med på arbejde, og selvom jeg snart har været tilbage efter ferie i en uge, føles det ikke sådan. Feriedage med ferieramte børn er altid skønne. Vi har mere tid, er mere fleksible og tager ud af huset, hvis det er det vi vil. Det vil vi som regel gerne.

Weekenden blev brugt på at fejre min mor. Hun fyldte femoghalvfjerds, og havde inlogeret os på vandrehjemmet lige nord for Helsingør. Der var strand, der var glæde, der var god mad, aftenbadning, Pokemonture og Oscars første oplevelse af vand og sand i et og samme.









Sandet var et hit. Det er vuggestuens sandkasse også, men her var store vidder. Og tørret tang. Tørret tang var ret spændende. Vandet var ikke det store hit. Det var lidt spændende, men ikke længe og mest af alt for koldt. Så han blev på land.

Der var overraskende gaver som glædede, der var stylter som skulle prøves - og som min seje mor var den eneste der mestrede. Der var hygge på højt plan under åben sol, under skyer der langsomt trak op og til sidst i en smule regn.









Vi fortsatte søndag, hvor tågen lå smukt over sundet, inden den forsvandt og åbenbarede endnu en dag med sol. Og mens jeg var klar til at knalde brikker i toget på vej hjem, var andre knap så ivrige efter at sove.

Det var dejlige dage i skønt selskab og hvem kan så ønske mere?





Ingen kommentarer:

Send en kommentar