tirsdag den 25. februar 2014

Stemmer i solen


Altanen - februar 2014


Sjeteklasserne øver til at opføre Grease. Hvornår det skal være er endnu ikke fastsat, men jeg er blevet lovet en dato, for jeg møder gerne op en aften for at se på.

I dag var jeg kun lige ankommet, da de stillede op i skolegården med mixerpult, højtalere og mikrofoner og sang sig gennem en del af repertoiret. Hvor var det skønt med koncert midt i solen.

Vi var flere der kiggede på, dansede, sang med og rockede til tonerne af en længst svunden ungdom. Andre var vist lidt irriterede over afbrydelsen af undervisningen.

Emilie kom i hvert fald efter skole og fik fat i den ene af de syngendes lærer, for at brokke sig over den manglende stilhed.

Jeg synes bare det var skønt.


Altanen - februar 2014


Nu vil jeg pakke sammen. Jeg vil brygge en kande the og finde strikketøj i flere versioner. 

Nogen har taget initiativ til et strikkefællesskab i Rødovre. Jeg har vidst det i nogen tid, men ikke haft lyst til at deltage. Nu har Bettina inviteret mig med, og så snart jeg kender nogen, tager jeg gerne udfordringen op.

Mon ikke det bliver hyggeligt.

2 kommentarer:

  1. Håber strikkeaftenen blev god, og stemmer i solen kan nemlig, afhængig af hvad man selv er ved, være inspirerende eller irriterende :-)

    SvarSlet
    Svar
    1. Det var super hyggeligt Lene, og selvom jeg ved nogen blev irriterede nød jeg alligevel stemmerne :)

      Slet