torsdag den 6. juni 2013

Sjov i solen


Efter en kort, men hyggelig dag, kunne jeg sætte næsen hjemad.


Sjov i solen


Sjov i solen


Hjemme stod solen højt, Emilie havde varmet bænken, og efter hun havde ligget derude, kunne jeg smide mig på hendes efterladte tæpper og puder, og suge den sidste varme, inden solen forsvandt under altanens kant, og vindsusene i trediesalshøjde blev lidt for kolde.

Der er et dejligt kig til himlen, i ny og næ et enkelt fly eller en fugl i lige linie mod noget mere spændende. Jeg er ikke god til at ligge stille, uden noget at lave alt for længe. Så inden jeg gav op, blev det til lidt leg med kameraet, mine fødder og den blå, blå himmel.

Onsdagsfridagen har skabt uorden i mit indre ur. Jeg er bagud og kan næsten ikke fatte at i morgen er det fredag og lige om lidt venter en weekend med onkelbesøg og endnu et år.

4 kommentarer:

 1. Ti hi... tænk, at himlen kan være så BLÅ!!

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er helt vildt, Fru Olsen :)

   Slet
 2. Hi hi, sikker herlige sommerbilleder. :-) jeg synes det er dejligt at det nu er weekend og der er tid til at være ude noget mere (sidder jo på kontoret det meste af dagen).

  Ha' en dejlig fredag og nyd den blå himmel som elt sikker er lige så flot hos dig i dag som den var i går, det er den i hvertfald her. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er den Catarina, og jeg glæder mig til at kunne indtage weekenden engang i eftermiddag :)

   Slet