lørdag den 8. juni 2013

Boblende indpakning


Selvom vi stadig ikke har fået fat i koden til den lille lyserøde computer (Lærke render efter sigende stadig rundt i en skov, og så venter vi gerne) stoppede det ikke Emilie i at sætte sig foran computeren og kigge efter indpakning til vidunderet.

Fint skal det selvfølgelig være, og efter at have været om forskellige muligheder af både den ene og den anden art, endte hun med at finde en hæklet version.


Bunden er slået op


Bunden er slået op


"Kan du lave sådan en?" spurgte hun nok så pænt. Og hvem kan sige nej til sådan en udfordring. Så da vi alligevel skulle købe ind, lagde vi vejen om en biks med garn og vendte blandt andet hjem med spidskål, oksekød, turkis bomuld, kaffe og den lækre the, jeg ikke har mere af.

Efter at have læst mig gennem forklaringen og have forsøgt mig med mønstret, kunne jeg mærke at det mønster kan jeg godt gå hen og blive temmelig knotten over. Samtidig synes jeg at et computercover gerne må være lidt tykkere og skåne lidt mere - også selvom det i sidste ende gerne skulle foeres med filt eller fleece eller noget andet blødt.


Bunden er slået op


Jeg prøvede et par muligheder af og Emilie valgte det fine bobbelmønster Jeanette har lavet grydelapper af. Med udgangspunkt i den hæklede udgave Emilie fandt, er jeg startet fra bunden, og forestiller mig at arbejde opad, samtidig med jeg lige overvejer hvordan den der lomme til ledningen hun også gerne vil have, kommer til at fungere bedst.

4 kommentarer:

 1. Aii, den computerindpaning er jeg vildt spænd på at se færdig . det bliver en rigtig tøsecomputersag i ordets bedste mening. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Catarina, tøset er der vist ingen tvivl om :)

   Slet
 2. hold da op, det er noget af en udfordring du er gået i gang med. Jeg er vild med det boblemønster!!! Det er så flot.
  Stakkels Emilie at hun bliver sat på sådan en tålmodighedsprøve....håber at Lærke snart finder vejen hjem ;-D

  SvarSlet
  Svar
  1. Nola, tålmodigheden blev virkelig sat på en prøve.. men det lykkedes heldigvis :)

   Slet