søndag den 6. maj 2012

Hjemme igen


Vi har spist kage. Vi har jagtet trapper og set på rulleskøjteræs. Vi har været ude - og inde. Jeg har strikket. Vi har snakket, vi har hygget og vi har fyldt i os.


Maj 2012


Der er blevet leget og hoppet og rodet med computer. Yngstebarnet har gjort krav på yndlingskusinen. Et krav der ikke tillod nogen disskution om hvorvidt andre måtte lege med hende. Yngstebarnet er blevet hørt - og overhørt.

Der er spillet fodbold i nyt outfit. Der er vasket og tørret. Der er spillet WordFeud og ældstebarnet lånte udstyr af mosteren i forsøget på at slå moderen. En dag når han det nok. Men alt kræver øvelse.

Der er læst og talt. Der er ligget henslængt og gået i naturen. Der har været glæde og panik - det sidste da en højt elsket IPhone pludselig ikke var til at finde. Der er overdraget rødvin og det forsvundne genfundet. Der er takket for ærlighed, og der er næsten grædt af glæde over, at tab kan finde vej hjem igen.

Der er knuset og krammet. Der er funderet over sovearrangementer. To overnatninger har bragt flere sengeløsninger med sig.

Det har været en dejlig weekend. Nu er vi hjemme. Trætte og klar til endnu en uge. Endda en af dem, der har alle fem dage i behold. En af  de sjældne uger for øjeblikket.

Vi er hjemme igen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar