mandag den 7. maj 2012

Trappejagt


Sådan nærmest midt i Næstved ligger naturområdet Åsen. Området ligger højt og er delt af en vej. Mens den ene halvdel giver masser af udsyn, er der dækket af træer på den anden del og dermed knap så meget overblik.


Åsen, Næstved, maj 2012


Halvdelen med udsynet har den søsterlige familie besøgt flere gange, mens den trædækkede endnu ikke har været undersøgt. Dog er det konstateret at en meget lang trappe fører fra vejniveau til toppen, og Zacharias ville meget gerne udforske trappen.


Åsen, Næstved, maj 2012


Altså tog vi til Åsen lørdag eftermiddag. Trappen blev forceret, og vel oppe mødtes vi af et scenarie af væltede træer, helt stille natur og spredte poster til et orienteringsløb, der ville opfriske vores kendskab til fugle, eventyr og regeringsmagter.


Åsen, Næstved, maj 2012


Åsen, Næstved, maj 2012


Vi begav os ud i området, valgte stier, først mod venstre og senere mod højre. Midt i det hele endte vi ved en sænkning i naturen, en sandfyldt skråning og jubelhyl, da først pigerne, senere Zacharias løb ned og senere op i alt sandet.


Åsen, Næstved, maj 2012


Åsen, Næstved, maj 2012


Fra graven gik vi videre, fandt udsigt og spændende villaer, inden endnu en trappe førte os ned mod parkeringspladsen.


Åsen, Næstved, maj 2012


Glade og forfriskede nåede vi helt ned. Tøserne legede for en kort bemærkning Titanic på toppen af et betonrørsudhus. Bilen kørte hjemad igen, hvor Nicklas havde indviet det nyvundne fødselsdagsgavefodboldstøj, og i øvrigt nok havde fået langt mere motion end alle os andre til sammen.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar