søndag den 17. november 2019

Kan selv - vil selv


Så... Halvdelen af måneden er gået, og jeg har skrevet ét indlæg. Et indlæg. helt ærligt, jeg ved ikke hvad er sker.





Jeg har mindst fire færdige projekter, som jeg faktisk også har billeder af, men hvor sjovt er det lige at fylde mit feed med strik og strik og strik uden en lille smule af alt det andet, der også sker.

For her sker alt for meget. Gode ting, skønne ting, og bestemt ting, jeg slet ikke får fortalt. Og jeg vil faktisk gerne fortælle.

Lige nu er jeg så bare ikke særlig god til det.

Så, inden alle billederne af færdigt strik er her et par billeder fra i mandags, hvor Oscar var forbi sammen med sin far og spise til aften. Vi nåede selvfølgelig også at lege, og for en gangs skyld gad han faktisk spise, det der blev sat foran ham.

Jeg er ikke sikker på han er kræsen, han er bare meget bestemt med hvad han gider stoppe i hovedet. Vi har prøvet meget forskelligt, uden den store succes. Så får han grød, mens vi andre spiser. Det gider han nemlig altid godt.

Men pasta og kødsovs var tydeligvis et hit. Hvis vi skal have pasta og kødsovs de næste mange, mange mandage, så er det sådan det er. Barnet bestemmer. Vi andre følger bare med. (Omend jeg nok vil bytte pastaen ud med fintsnittet spidskål - bare på min tallerken)...





Senere fik han også tid til at kravle op og kigge med på Emilies telefon. Teknologi er nemlig også spændende. Også selvom samme Emilie sjældent skal finde på at løfte ham op. Han bestemmer nemlig selv, hvem der er i kridthuset.

Hun er god at lege med - hende fasteren. Men når han er her, er far bedst, farmor næstbedst og resten meget sjove, men kun når han selv beslutter sig for det.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar