torsdag den 14. december 2017

Torsdagsmasker


Jeg forstår ikke ugens anatomi. I går var det mandag - i morgen er det fredag. Hvordan skete det???

Nå, under alle omstændigheder var onsdag fyldt med møder, tid til arbejde og en masse andet spændende, og selvom jeg havde både bog og igangværende hækletøj med, fik jeg aldrig taget så meget som et enkelt lille billede.

Det lykkedes til gengæld i dag. I træningscentrets lysstofrørsoplyste lokale, svedig efter træning, og med den ene ben ude ad døren på vej hjem, huskede jeg at hive den medbragte bog og garn op af tasken og skyde løs med cykler og træningsudstyr som baggrund.

I morgen er det fredag - som sagt. Og årets julefrokost venter. Det bliver sikkert både sjovt og hyggeligt (det plejer det), men jeg har egentlig mest lyst til at tage hjem og gemme mig under en bunke tæpper med en kop varm the...













Læse:

Jeg er startet på Bedemandens Datter af Sara Blædel. Bogen er første del i en trilogi om Ilka, hovedpersonen, der må tage til Amerika og derfra løber historien.

I første omgang var historien lidt søgt, og jeg havde svært ved at fastholde mig til siderne. Men jeg må indrømme at den er vokset og jeg finder den mere spændende for hver side jeg vender. Jeg har ingen anelse om hvor jeg er på vej hen, men jeg føler mig underholdt, og det er fint for mig.


Hækle:

Jeg har forladt det lyserøde og kastet mig over blå. Stangmasker og huller i skøn forening.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar