fredag den 1. juli 2016

Jeg pakker


Jeg pakker, jeg stryger og finder alt det frem, der skal til en ferie hjemmefra.


Juni 2016


Emilie lægger planer for at være alene, og Malmøturen, hun tidligere på foråret mente var et must er ændret til en tur til Helsingborg. Helsingborg skulle være hyggelig, og der er både et frilandsmuseum, et beredsskabsmuseum og et strøg med butikker – lidt for os alle.

Vi snakkede fødselsdag, hvad ville hun på attenårsdagen? Festen er holdt, men derfor kan vi jo godt gøre lidt ud af det. Hun ville bare ud at spise. Noget med rødt kød. Så var det jeg foreslog Malmø, vi spiste rødt kød sidste år, og det var godt. Nah.. sagde Emilie. Vi har været i Malmø så mange gange – kan vi ikke tage til Stockholm i stedet?

Stockholm ligger for langt væk, men mellem Emilies arbejdstider kan vi nå en tur til Helsingborg, sejle og have en enkelt overnatning. Tage tidligt af sted tirsdag og komme sent hjem onsdag. Det gad hun godt – også selvom hun bliver søsyg af en kanalrundfart.

Vi har booket hotel og vi har tjekket at byen kan byde på rødt kød.

Så kan det ikke gå helt galt.


Men først skal Emilie være alene hjemme, og Anders og jeg til Berlin.

Tilbage til strygejernet.


2 kommentarer:

  1. Ønsker jer en rigtig dejlig ferie og Emilie en hyggelig uge alene. Glæder mig til at læse dine dejlige fortællinger om ferien.

    SvarSlet
    Svar
    1. Tak Marianne, jeg har hørt fra Emilie at hun har budt på gæstebud for en lille sluttet kreds - mon ikke de nok skal hygge sig? :)

      Slet