tirsdag den 15. april 2014

Paradekørsel


I går var jeg syg. I sidste uge var Emilie syg - lå brak hele ugen, hele dagen. I går var jeg sikekr på at nu var det min tur. I dag er frisk. Eller nogenlunde ovenpå. Men træt.

I søndags gik vi fra stationen til Sorø. Der er ikke særlig langt. En rigtig hyggelig tur. Vi var i god tid. Da vi nåede byen og kirken og egentlig skulle dreje til højre mod skolen, spottede Anders veteranbiler ved kirkens parkeringsplads.


Veteranbiler ved Sorø Klosterkirke

Veteranbiler ved Sorø Klosterkirke


Vi havde god tid. Der var endnu tid inden dørenen til markedet på husholdningsskolen slog dørene op. Så vi drejede i stedet til venstre og nåede gennem porten til akademiet og kirken, lige tids nok til at se alle de gamle fine biler sætte af og køre ud gennem porten i en lang række.

Vi kiggede, folk i bilerne vinkede og jeg fandt kameraret frem og trykkede igen og igen på udløserknappen.

Hvor de skulle hen, eller hvorfor optoget satte af har jeg ikke kunne finde ud af. Jeg går ud fra det er en vetraranbilsklub og et arrangement af slags. Hvilken ved jeg ikke.

Men de var fine.


Veteranbiler ved Sorø Klosterkirke

Veteranbiler ved Sorø Klosterkirke


Og et sted inde bagerst i mit hovede kunne jeg høre ekkoet fra min far, når vi ved tidligere lejligheder har set gamle Ford modeller og andre fra tidligere tider: Sådan en har min far haft.

3 kommentarer:

 1. De biker mødes en gang om året...på pladsen ved Akademiet og kirken...hvor de kommer fra og skal hen ved jeg heller ikke ...men et flot syn er det :-)
  Nej turen fra stationen og til byen er ikke lang...næste gang skal i gå gennem skoven...det er så smuk en tur :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anne, så vi var bare heldige at få lov at se. Det er skønt sådan ind imellem at opleve noget der ikke er planlagt. Emilie og jeg gik gennem skoven dengang vi var nede og se på skolen. Det var en smuk tur :)

   Slet
  2. Det var godt I gjorde det....:-)

   Slet