mandag den 7. april 2014

De sidste af de små


De sidste to små


Jeg kunne ikke lade de mange sider med sort/hvide billeder i de gamle modekataloger være. Jeg forestillede mig at kontrasten mellem store og hvide felter kunne give en spændende karakter.

Jeg ville gerne have haft mere kontrast, men ideen er god nok.

Måske gentager jeg en anden gang. Om lang tid. Lige nu er det ved at være slut med foldning og fletning for denne gang. Mine håndled begynder at brokke sig.


De sidste to små


Men først venter en bestilling. En lidt større udgave af de små fine jeg lige har lavet. En opgave, jeg er spændt på hvordan arter sig undervejs.

6 kommentarer:

 1. Jeg venter også i stor spænding
  Susanne

  SvarSlet
  Svar
  1. Susanne, mon ikke fridagene i påsken kan give god tid til fold og flet :)

   Slet
 2. Åhh.. har helt glemt at fortælle.. min elskede lille taske er ødelagt! Som med de to garncones fandt jeg den gået til i vand for ikke så længe siden, mellem andre ting ude i skuret, som jeg endnu ikke havde fået pakket ud, og da der jo er hul i taget derude... ja så har jeg mistet flere ting. OG den lille flettede som du har lavet til mig. Jeg er helt knust over det altså.

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, mon ikke jeg kan lave en ny til dig - med tiden. Lige nu siger håndledene stop. Men en anden gang :)

   Slet
 3. Jo det ville da være dejligt. Det haster jo ikke, og så ønsker jeg mig da en med lime og gule farver hihi. Lige nu er jeg rigtig rigtig glad for sokkerne, som jeg har brugt hver dag siden de ankom. De er bare SÅ dejlige at gå rundt i. Allevegne :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, sokker er fantastiske - året rundt.. og jeg skriver gul og lime bag øret :)

   Slet