mandag den 2. december 2013

Cafe Bopa


Cafe Bopa - Østerbro


Weekenden er gået helt som weekender gerne må gå. Lørdag var hjemmehygge i skøn tosomhed, mens søndag var planer ude af huset - hele dagen.

Emilie er syg. Om det er en begyndende influenza hun har raget til sig, eller bare almindelig dårligdomme er ikke helt til at sige, men ikke om hun havde tid til at være syg i løbet af weekenden. Hun havde nemlig planer begge dage.

Lørdag startede hun hos mormor, hvor hun endte med at falde i søvn, og søndag fortsatte vi begge sammen med mormor. Vi havde nemlig en aftale. En aftale, der ikke kunne aflyses og som Emilie under ingen omstændigheder ville undvære.

Inden aftalen ville vi mødes og spise frokost. Jeg blev sat på sagen og efter at have gennemtrawlet internettet endte jeg med Cafe Bopa, der ligger i tilpas afstand fra vores næste mål og som så ud til at kunne tilfredsstille alles ønsker.


Cafe Bopa - Østerbro


Mormor og Annelise ventede på os udenfor, da vi en smule forsinkede ankom. Jeg er ikke sådan en der normalt bruger søndag formiddage på Københavnske caféer, men jeg tør alligevel godt anbefale Cafe Bopa til andre.

Cafe Bopa er sådan en café hvor borde. stole og tallerkener er umage. Personalet har ingen uniformer, er afsindig venlige og ind imellem lidt svære at skelne fra de gæsterne. Menukortet er lille og spændene og indrammet i omslaget fra gamle bøger.

Maden er lækker, flot anrettet og veltilberedt. Vi gik ikke sultne derfra og Emilie anbefaler gerne deres varme chokolade. Stemningen er hyggelig og indbydende og den lilla Bopa Plads udenfor indbyder til hygge på en sommerdag - vistnok også resten af året.

Vi havde god tid, så vi blev hængende, drak varm chokolade og kaffe, inden vi pakkede os sammen og igen begav os udenfor i blæsten.

Her sagde Annelise farvel. Hun havde andre planer, og skulle den modsatte vej end os andre.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar