søndag den 3. september 2023

Weekend i Ebeltoft

 

Jeg kunne komme tidligt fra arbejde i går, og  blev hentet af Bettina til en tur gennem landet. Vi havde god tid, og det var godt, for vi endte med at vente omkring en time på den fynske motorvej, mens der længere fremme blev ryddet op efter et uheld.

Godt vi har strikketøjet med. 

 


 

Målet for turen var Ebeltoft og Lotte. Lotte flyttede for et års tid siden fra Stenløse og de regelmæssige strikkesammenkomster til Mols og byggede hus. Nu er huset færdigt, haven venter stadig, men det skal nok komme, og selvom vi gerne vil se det hele, var det mest Lotte vi kom for at besøge. 

Her er ren luksus og et gæsteværelse til os hver. 

Det er et skønt hus, de har fået bygget, der er tænkt mange tanker, gjort op med standart og resultatet er helt som de ville have det. 

Mellem strik og snak kørte vi i dag en tur mod vandet. Tæt ved færgelejet ligger en lille skøn strand, fyldt med sand af den lækre slags og gode muligheder for en gammel hundesnude. 

 



 

Længere henne ad stranden havde tusindvis af fugle - jeg ved ikke hvilke - slået sig ned. Vi kom for tæt på, måske var det hunden de kunne fornemme, og på et splitsekund kom de alle på vingerne, fløj som en anden sort sol længere hen ad stranden, inden de igen dykkede og slog sig ned et stykke længere henne. 

Det var et smukt syn. Og vildt hvordan de kan formationsflyve, så det ser id som var de een stor organisme. 

 

 

Vi nød udsigten i alle retninger, inden vi gik tilbage mod bilen. 

Hjemme gik hunden i koma, mens vi andre snakkede videre og strikkede en omgang eller to.  

 

 



Ingen kommentarer:

Send en kommentar