onsdag den 6. september 2023

Mission Possible

 

Ankommet til skolen, på vej til møde, mødte jeg Teknisk Service,  som lige  havde brug for at snakke.

Det viser et rør er gået, vand vælter ud og til trods for flere forsøg er hullet endnu ikke stoppet. Det største  problem var, at røret er et rør der løber fra toiletterne mod kloarken.

 

 

I bliver nødt til at flytte det I vil redde, var beskeden. Jeg blev i tvivl om hvor hurtigt vi skulle flytte. Om vandet fossede ud, eller hvad det gjorde. Adspurgt kunne vi godt vente. Altså gik jeg til møde, aftalte med SFO-lederen at jeg kunne nå at inspicere skaderne inden næste møde. 

Berit tilbød at gå med. Et par ledelsesdamer insisterede på at vi ikke skulle nærme os et rør med alskens uhumskheder uden alt det sikkerhedsudstyr vi kunne komme omkring. Og maske. Maskerne var det vigtigste. 

Det skal siges at røret løber i kælderen. Den del af kælderen SFO bruger som oplægsplads for alt det vi ikke har kunne finde ud af at smide ud gennem noget nær en menneskealder. 

Skolen ligger heldigvis inde med masser af ubrugt Coronaudstyr, så Berit og jeg fandt masker, handsker, båltøj, for det kan altid hænges udenfor og lufte, gummistøvler og plastikposer, til at binde om håret - vi var så fine - som det kan ses. 

Det var ærlig talt en smule antiklimatisk at træde indenfor i kælderen, finde et rør med piblende vand,    spande under og en meget lille sø på gulvet. Ingen klamheder, det lugtede ikke engang. 

Lige der hvor vandet har ramt gulvet, har det nået at sætte spor på en procentdel af det opmagasinerede. En del vi sagtens undværer. Faktisk kunne vi snildt undvære meget, meget mere.  Det var i hver fald ingen større ulykke. 

Vi gi ud igen, afmonterede og nåede omkring SFO-lederen, der aldrig har været i kælderen. Vi nåede at aftale at henligge et senere trio-møde til kælderen, med mulighed for planlægning af reel oprydning (udsmidning) på sigt. 

Og dermed kan dagen starte noget anderledes end forventet.





Ingen kommentarer:

Send en kommentar