tirsdag den 17. marts 2015

Jeg fik da farvet mit hår


Det trængte også.


Pip


Ellers har formiddagen stået på ingenting. Absolut ingenting. Jeg har startet opvaskemaskinen, men den stod klar, så det tæller ikke. Jeg overvejer stadig om jeg kan nå at tømme den, inden jeg skal pakke mig sammen og ud af døren.

Jeg har tid endnu, men ikke meget. Tiden i formiddagens sofahjørne har været velset. Jeg trængte.

Nu er jeg ved at være klar til livtag med hverdagen.

Jeg starter med et par timers forberedelse. Det står ikke på skemaet, men jeg har timer jeg selv kan bestemme over, og selvom der ikke i reformen er indregnet timer til pædagogforberedelse af skolearbejde, så er der brug for dem. Nu mere end aldrig.

Så jeg finder timerne, og satser på at finde spændende udfordringer til den ottende klasse, der rigtig gerne vil tale om sex. En af mine teamlærere har sendt et par links til undervisningsmateriale fra sex og samfund. Jeg tænker det er et godt sted at starte.


6 kommentarer:

 1. Hvordan laver du den fede afslutning med farverne? Det kan jeg rigtig godt lide nemmmerlig :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Anders siger: "Det kan jeg godt svare på. Det var sådan noget møjbesværgerligt noget hun rodede med inde i computeren med nogle firkanter hun drejede og kaldte lag!"

   Jeg tænkte faktisk på at skrive et indlæg om det. Men meget kort; har jeg hentet farver ud af et billede via www.color.adobe.com og leget med dem i et billedebahandlingsprogram - jeg bruger www.pixlr.com :)

   Slet
 2. Hmmmm.... bum bum. Jeg kan godt l æ s e hvad du skriver, men forstå, DET er straks en anden sag haha. JEg vil se om jeg kan hitte ud af det. Jeg vil ikke kopiere dig, det er så åndet, men vil gerne have noget lign efter mine skriverier, så her er vist en anden form for hjernegymnastik til mig :-) Tak også til Anders kviksvar hehe

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, du skal være velkommen til at kopiere. det bliver jo din kopi :)

   Slet
 3. Fatter bare stadig ikke hvordan du får farver der matcher til hvert billede! Det må da tage en krig efter hvert skriv at sidde og bøvle med. Nå, men jeg strikker da bare videre gør jeg. På boblesjalet

  SvarSlet
  Svar
  1. Henriette, det kan sikkert gøres lettere, jeg er bare ikke altid så god til lettere :)
   Jeg tænker stadig på at skrive et eller andet om det, jeg er bare ikke nået så langt.

   Slet