mandag den 25. august 2008

Genbrug


Jeg har trevlet min yndlingssweater op ... det krævede mod!


Den kunne ikke mere - var tyndslidt, hullet, ude af facon og alt for kort...
men alligevel - hulk

Jeg kunne ikke leve med bare at lade det lækre garn gå til spilde - en blanding af uld og alpaca der er fantastisk at strikke af. Jeg lavede to i sin tid, den anden har ligget som krøllede garnbolde temmelig længe og sammen med optrevlingen af en tredie Sille har strikket og givet mig, satser jeg på at kunne lave en ny.

Det har taget hele dagen - en lang overspringsmanøvre i stedet for oprydning, opvask og hvad det nu ellers hedder.


Garnet fra en slidt sweater knækker rigtig mange gange - jeg endte op med en mængde mindre nøgler. Det bliver herligt at hæfte ender på det færdige arbejde :)

Endnu engang savner jeg at have en garnvinde, og da jeg ikke har det må en stol kunne gøre det.


Nu hænger det hele på altanen og drypper efter at være blevet skyllet op - jeg synes stadig det krøller og håber naivt på at natten vil gøre underværker.


Nu mangler jeg bare at beslutte hvordan den skal se ud - jeg tror, jeg finder den gamle opskrift frem og laver noget ligende. Jeg ved jo godt jeg laver noget om - men sådan skal det være. I hvert fald er der nødt til at være nogle ind- og udtagninger, så jeg kan få afprøvet mine nye maskemarkører.

Det haster heller ikke - jeg har måtte se i øjnene at jeg hverken skal hækle eller strikke den næste uges tid - havde alt for travlt med tæppet og det mærkes i håndledene.

... Måske jeg skulle prøve det der med gardinerne igen :)


Ingen kommentarer:

Send en kommentar