søndag den 25. februar 2024

Masker på en søndag - Uge 8

 

Så gik der endnu en uge...

Ugen kort:

  • Vinterferien er slut og skolen i gang igen.
  • Jeg har lovet at tage på tur, de er planlagt. Jeg har kommunikeret med Designmuseet og Christiansborg og den sidste lektion af tre bliver i øjeblikket brugt til at se t portræt af Bjørn Nørgaard og Dronningens gobeliner. Det bliver spændende at se dem sammen med  en flok elever.
  • Jeg hentede Oscar hjemme, for han havde ferie sammen med far. Han overnattede og bar i den grad præg af at have været hjemme hele dagen - der var meget energi. 
  • Han ville i øvrigt ikke sove, og endte med at falde i søvn bogstaveligt talt oven på mig.  Det gjorde det lidt sværere at vikle mig ud, da han endelig sov. 
  • Onsdag morgen kunne jeg igen aflevere ham hjemme, inden jeg kørte videre til arbejde. 
  • Jeg blev siddende på skolen og forberedte, inden jeg kørte hjem flere dage i træk. Indtil nu har jeg ellers mest forberedt mig hjemme. Måske er jeg ved at flytte ind. 
  • I uge 12 skal der være featureuge på skolen og vi holdt møde om vores værksted.
  • Jeg har haft en del snak med Teknisk 'Service om rondelsliberen, der ikke virker, men nok kan laves for få midler. Der er ikke mange maskiner til træ på skolen. De har været der, men ingen kunne finde ud af/måtte bruge dem, så de blev afhændet. Det kan jeg godt være lidt ked af. teknisk Service er enig med mig, han kan nemlig også. 
  • Jeg fik endelig sat mig ned og startet med at sy de to kjoler, jeg klippede til lige efter jul. 
  • Min søster har været gennem en operation af den slags, der betyder at hun ingenting må i lang tid. Den første uge efter operationen er hun i aflastning på Diakonissestiftelsen. Jeg kørte forbi og hyggede i en flok timer. Jeg har lovet at vende tilbage i den kommende uge, for som hun siger - Jeg er bare her. 










Læse:

Mens den ene detektiv er gået undercover i en seks, der ikke selv mener at være en seks, arbejder den anden videre med at skaffe beviser fra ydersiden. 

Men kan man forblive neutral, midt mellem overbeviste medmennesker? Og hvordan kan man som seksmedlem med en dag fyldt fra morgen til aften, få tid til at sende hemmelige beskeder ud fra lejren?


Strikke:

Jeg har mest af alt strikket strømper i den seneste tid. Alt andet har holdt pause. Nu er der plads til andet og jeg har fundet min version af Shifty frem igen. Den var med på ferie og det første ærme blev færdigt. 

Ærme nummer to har fået en del omgange i ugen der er gået. Ikke så mange som forventet, men alligevel nok til at jeg kan se enden på ærmet. 

Den er sådan set hyggelig at strikke. Jeg vil rigtig gerne havde den færdig, men den er også lidt kedelig. Vævestrik betyder at det går langsomt. Men så må det gå langsomt. 

Jeg har flere ønsker til nye opslag, de banker og jeg gider rigtig godt slå op. Samtidig er det tydeligt for mig at jeg stadig har lidt for meget i gang, og jeg har brug for at blive færdig med noget, inden jeg starter nyt.

Altså strikker jeg videre på ærmet. Jeg har simpelthen brug for at trøjen bliver færdig, inden jeg går i gang med noget nyt.


 


Ingen kommentarer:

Send en kommentar