tirsdag den 1. august 2023

Manden i porten

 

I Aarhus lejede jeg en lille lejlighed lige midt i byen. Lejligheden lå i bunden af en gård, hvortil vejen gik  gennem en port. 

Hver eneste gang jeg  gik gennem porten, stod der en mand i hjørnet. Mand er måske ikke helt reelt, han var ikke særlig høj - måske nærmere en stor dreng.

 

 

Jeg ved virkelig ikke hvorfor han blev ved med at stå der - jeg nåede i hvert fald at blive forskrækket en del gange. 

Hvilket var lidt underligt, for hver eneste gang jeg mødte ham, gik det ret hurtigt op for mig, at de faktisk ikke stod en mand i hjørnet - der stod et meget avanceret, eller måske ret gammelt måleapparat, der højst sandsynligt både målte vand, varme og et par ting mere.  





 Det sjoveste var, at da jeg endelig stoppede op, fandt  kameraret frem og tog billeder, holdt jeg op med at blive forskrækket, når jeg gik gennem porten.

 

 



2 kommentarer:

  1. Det ligner da totalt en dreng der står der i hjørnet. Og nu bliver jeg nødt til at spørge. Du ender hvert eneste indlæg med en række prikker. Tre af dem er med fedt. Betyder det noget?

    SvarSlet
    Svar
    1. Det betyder ingenting. Jeg synes det var pænt, dengang jeg lavede billedet. Jeg ville have en afslutning af indlægget, og prikker fungerede for mig :)

      Slet