tirsdag den 16. september 2014

Fra min far


Pernille - før


Dengang - for efterhånden længe siden - da jeg var til barnedåb og senere fødselsdag, tog min far et billede af mig. Han tog mange billeder, så det var egentlig ikke så mærkeligt, at han gik rundt med kamaraet.

Hjemme hentede han billederne ud af kameraet, og som det ofte sker er billeder på en større skærm noget helt andet, end billeder på kamerarets lille skærm.

Min far synes så godt om billedet af mig, at han brugte tid på at fjerne flasker, glas, gæster og alt det, der hurtigt bunker sig op på et festdækket bord (senere på aftenen).


Pernille - efter


Resultatet sendte han til mig. Jeg er dels imponeret over det fine arbejde og så er jeg glad for et godt billede af mig. Som den der oftest står bag kameraet, er der ikke mange af sådan nogle.

Tusind tak.

8 kommentarer:

 1. Jeg kan godt forstå at i begge er glade for billeder for hold nu k**t hvor er det bare et godt billede af dig Pernille og hvor er du dog smuk og naturlig. :-D
  Det er virkelig et godt stykke arbejde din far har lavet med at fjerene at festhejset og det arbejde kan kan virkelig være stolt af. :-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Tusind tak Catarina, jeg er altså også voldsomt imponeret :)

   Slet
 2. Smukt billede der fremkommer, virkelig godt gået af din far, og du er jo smuk på begge billeder, men man ser det bare meget bedre på det sidste :.-)

  SvarSlet
  Svar
  1. Lene, jeg er bestemt også temmelig imponeret. Og så fjernede han endda det hele, inden han beskar det sidste billede :)

   Slet
 3. Du ser fantastisk ud, og jeg er da godt nok imponeret af det arbejde, din far har lagt i at fjerne alt det udenoms

  SvarSlet
  Svar
  1. Tak Lydert. Og det kan han vist godt få lov til en anden gang ;)

   Slet