onsdag den 3. januar 2024

Legeland

 

Oscar kan godt lide at hoppe. Emilie og jeg havde snakket om, at det kunne være hyggeligt at tage i X-jump med ham. Umiddelbart tænkte jeg at første januar ville være en god dag. Det kunne nemlig hurtigt blive en lang dag at underholde en femårig. 

Men de havde lukket på årets første dag. I stedet tjekkede jeg omegnens legeland, og hos Leo var der åbent hele dagen. 




Vi var derude lidt over to. Oscar sov temmelig længe, der skulle hænges ud under et tæppe i sofaen, spises morgenmad og leges med modellervoks, før han var klar til at komme ud. Et legeland lød i  hans ører rigtig godt.

Jeg har en brugt klapvogn stående. Den blev efterladt af en tidligere beboer i opgangen, så jeg satte mit navn på, da der sidste gang blev ryddet ud i kælderen. Den var god at have med, også selvom barnet mente at være for stor til den.




Han gik en del på vej ud. Tre timer senere var han træt og synes vognen var et hit. Næsten hjemme tabte den det ene hjul. Måske var det derfor den blev efterladt. Det var til at sætte på igen, men det sidder ikke særlig godt fast.

Vi nåede helt hjem, med alle hjul. 

Men inden da, var der rutsjebaner og klatrestativer, trampoliner og farlige overgange at forcere. Jeg forestillede mig at der ville være mange flere, men der var god  plads, vi havde ikke det hele for os selv, men det var tæt på. 



Det sjoveste var rutsjebanen, hvor man skal sidde i en ring. Vi kunne sidde der begge to og tog mange ture. 

Så må det med X-jump blive en anden dag.




Ingen kommentarer:

Send en kommentar