onsdag den 28. december 2016

Masker og bogstaver


Miri har onsdag efter onsdag delt strik og bøger. Jeg har onsdag efter onsdag kigget med og fundet det en hyggelig leg.

Legen viser sig at være opfundet af Ginny med bloggen Small Things. Reglerne er simple: et enkelt billede hver onsdag af det nuværende garnprojekt og læsestof.


#yarnalong


Somme tider synes jeg der er lidt for lidt strik på min blog. Jeg strikker ellers rigeligt, men det er ikke altid jeg får delt. Det behøver jo ikke altid være færdigt, for at dele et billede. Jeg har tænkt for og imod, jeg overvejer hvor tit der vil være en bog med på billedet, men i sidste ende, synes jeg det er en hyggelig leg.

Jeg vil gerne være med. Måske bliver det ikke hver onsdag, måske gør det. Og dermed gik starten for en helt anden udfordring. For hvor er det svært at tage et pænt og lækkert billede af et stykke igangværende strik og en bog. Det skulle være så simpelt…


Strik:

Jeg strikker min version af Vestpå. Geilsk fine vest med falske snoninger. Min version er med ærmer og en krave, der ikke hænger ud over skuldrene.

Jeg strikker af det lækre Silkystones fra Rowan, jeg fik da jeg var på strikkeweekend i Maribo. Længe troede jeg at have nok. Der var ikke nok, og da den skønne kombination af silke og hør forsvandt fandt jeg tweed fra Garnudsalg til at kombinere med. Jeg mangler blot tyve centimeter på hvert ærme og en hæklet kant hele vejen rundt langs forkant, krave og bagkant – for at få det til at hænge sammen.

Jeg er ganske sikker på at blive færdig inden året rinder ud, og dermed skabe en smule mere balance i det årlige garnregnskab, der i år er løbet noget løbsk.


Læse:

Læsning er måske så meget sagt. Jeg kigger, skimmer ned over siderne, læser en enkelt historie eller to. Bogen fik jeg i julegave, jeg havde ønsket den, den kræver sit eget indlæg og er lige nu opgraderet til en coffee table book.


farver

prikker

6 kommentarer:

 1. Hov den bog kunne jeg da også ønske mig.

  SvarSlet
 2. At strikke, læse og tage billeder er noget af det, jeg holder mest af!

  God fornøjelse med det - jeg glæder mig til at følge med

  SvarSlet
  Svar
  1. Lea, jeg synes så bare at strikke og læse er nemt, mens det med billederne kan være ret så svært :)
   Tak.

   Slet
 3. Åh, hvor er jeg glad over du også tager denne Onsdag i brug til strik og bøger :)
  Det er nemlig så hyggeligt og inspirerende at se hvad alle de andre er fordybet i :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er en hyggelig leg, Miri. Jeg glæder mig allerede til næste onsdag - gad vide hvad jeg strikker og læser til den tid? :)

   Slet