torsdag den 26. februar 2015

Med Mickey-ører


I går var en af de mere… kedelige… dage i hobbyværkstedet. Kedelig fordi, der var så få børn, at selvom vi hyggede og snakkede, følte jeg mig en smule arbejdsløs.


ring2

En af pigerne var ved at lægge sidste hånd på en fin ting, hun havde arbejdet længe med. Hun var ikke hundrede procent tilfreds, for der var nogle buler og nogle helligdage, hun gerne ville have til at gå væk.

Jeg fandt knapper og flitblomster og plastikdimser frem, som kunne pynte på de uheldige steder. Knapperne blev hurtigt forkastet, mens ideen øjeblikkeligt blev købt. Mens hun stod ved limpistolen, kiggede en anden pige dybt i knapperne, og jeg kom til at overveje hvor simpelt en ring af knapper mon kan laves.

Det blev til Mickey Mouseører af en farvecoatet lidt tykkere ståltråd. Det var nemt, og bortset fra at der ikke var flere børn tilbage og Hobby har været lukket i dag til fordel for lerværksted og glasur, og jeg derfor endnu ikke har fået solgt ideen (bortset fra til en kollega…), kunne jeg godt se det som en mulighed en dag, hvor nogen får lyst.


ring1

ring3


Jeg har i virkeligheden slet ikke tid til at sidde her. Bortset fra en hurtig tur hjem, et hastigt indtaget måltid, og et grib af en taske, er jeg stort set på vej ud af døren igen. Der er dialogmøde mellem kommune, borgere og ansatte arrangeret af Børne- og ungeudvalget. Emnet er pædagoger og lærere i skolen, og jeg tror det bliver spændende.

Jeg tror det så meget, at selvom jeg kunne fristes til at springe over, vil jeg hellere af sted. Men det er godt at vide, at der er plads til strikketøjet under oplægget – af en dame, der efter sigende skulle være meget spændende at høre på.

På vej ud af døren…

prikker

Ingen kommentarer:

Send en kommentar