tirsdag den 4. juli 2023

Balance

 

Jeg er hjemme igen, efter skønne dage i Aarhus. Mandag gik med den sidste tur rundt i byen, rejse og et rendezvous med Anders, da jeg nåede København.  

 



 

I dag er det tirsdag. Tirsdag er lig med Oscar, og vel hjemme fra den anden ende af landet, kørte jeg til børnehaven og hentede barnet til hygge og overnatning. 

Vi købte ind på vejen hjem. Oscar mente vi skulle i Føletex - Føletex er hele centret. Det er heller ikke nemt, jeg tænker han udvider forståelsen hen ad vejen. Vi gik i Føletex. 

Men først stoppede vi ved legepladsen udenfor centret. Det er sjovt at klatre gennem spiralen, der bliver større og mindre, nogen steder er svær at finde hold i, specielt når jorden samtidig er giftig. 

 




Jeg er muligvis den dumme farmor, men når jeg lige har set han kan, har jeg en tendens til at sige nej, når drengen pludselig mener han ikke kan og skal holdes og have hjælp. Jeg ved du kan og Se du kunne godt, er sætninger jeg hører mig selv sige igen og igen. 

Og jeg synes han er god. Ikke nødvendigvis bedre end andre, men god i forhold til den udvikling jeg ser ham gennemgå.

Jeg måtte stoppe ham til sidst, for vi havde ikke noget mad hjemme - hverken til aften, morgen eller madpakke i morgen. 





2 kommentarer:

  1. Nej, du er ikke dumme farmor. Du er kloge og gode farmor. Der er alt alt for mange, der pylrer unødigt, og alle - også børn - har godt af overkommelige, men lidt farlige udfordringer.

    SvarSlet
    Svar
    1. Charlotte, det er cirka mine tanker :)

      Slet